Украинските военновъздушни сили съобщиха в четвъртък сутринта, че са свалили 26

...
Украинските военновъздушни сили съобщиха в четвъртък сутринта, че са свалили 26
Коментари Харесай

Украйна е свалила 26 от 28 руски дрона през нощта

Украинските военновъздушни сили съобщиха в четвъртък сутринта, че са свалили 26 от 28 изстреляни от Русия БПА вид " Шахед ",  предава " Ройтерс ".

Произведените в Иран " Шахеди " са били унищожени над елементи от източна, южна и югоизточна Украйна, прибавиха военновъздушните сили.

Губернаторът на Запорожка област сподели в Telegram, че две дами са били ранени , когато парчета паднали върху жилищен квартал.

Прокуратурата в региона на източен Харков сподели, че ресторант, магазин и офиси са били развалени от парчета от три дрона.

Военновъздушните сили прибавиха, че офанзивата на Русия през нощта е включвала крилати ракети Х-22, противорадиолокационна ракета Х-31П и ракета от зенитната система С-300 . Ракетите не са свалени - най-малко в късия отчет на Военновъздушни сили не се споделя нищо за това.

Южното командване на военните заяви в Telegram, че тези, изстреляни от самолети над Черно море, са " изгубили боеспособността си ".

Губернаторът на Одеска област Олех Кипер сподели, че Русия е направила обособен ракетен удар по-късно тази заран, само че че няма известия за ранени. Той не посочи задачата.
 Отново Противовъздушна отбрана паника в Украйна
Отново Противовъздушна отбрана паника в Украйна

Основна цел са Харков и Запорожие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР